Nieuws en mededelingen


Foto's en privacy Op deze site staan foto's gemaakt op de regiodagen en soortgelijke gelegenheden. Dat willen we natuurlijk graag zo houden, maar het moet wel voor iedereen leuk blijven. Daarom het volgende: Als je hier foto's ziet staan waarop je woning of jij zelf herkenbaar zijn die je, om wat voor reden dan ook, liever niet publiek toegankelijk wilt hebben, neem dan contact op de webmaster . De betreffende foto's zullen dan zsm verdwijnen.
Nieuwe regiocoordinator Aangezien het voor Hans steeds lastiger werd tijd en energie vrij te maken voor de taak van regiocoördinator, heb ik het stokje van hem over genomen. Ik zal de komende tijd bezig zijn met uitvissen hoe alles richting de IPMS werkt, en zorgen dat ik wegwijs word in de (gelukkig zeer beperkte) administratie.

Rob van Riel

Oproep regiocoordinator De meesten van jullie zullen de regiodagen bij bepaalde personen als een regelmatig terugkomend fenomeen herkennen. Zeg maar rustig het zijn traditie dagen geworden. En daar is niets mis mee! Zolang de organisator zich zelf en anderen er een groot plezier mee doet houden we deze traditiedagen graag in ere! Maar tussen deze traditiedagen in hebben we wel enkele ongeplande zonnige regiodagen over. En die wil ik graag invullen mét en dóór nog minder of onbekende leden. Dat verbindt ons onderling meer in de regio en je ziet ook nog eens andere modelbouwresultaten. DUS...minder bekende leden geef je op!! Zo kunnen we nieuwe modelpaden vinden en elkaar helpen met onder meer tips en trucs die je niet allemaal in een tijdschrift of op internet vind.
Meld je aan via de regiocoordinator en we gaan samen een leuke dag organiseren!

Heb je zin om een regiodag te organiseren, of wil je via de mailinglist (Polleke) op de hoogte gehouden worden van onze regiodagen, neem dan contact op met de regiocoordinator .


Oud Nieuws:

MODELBOUW IN ACTIE in het AVIODROME ZATERDAG 20 JUNI 2015
Evenals vorig jaar (5 juli 2014) organiseren het Aviodrome en de IPMS NEDERLAND ook dit jaar een dag om onze leden de ruimte te geven hun hobby uit te leven en te promoten in een omgeving die veel publiek trekt en daarmee ook voor ons erg aantrekkelijk is . Deze dag (zaterdag 20 juni 2015) , onder de titel: "MODELBOUW IN ACTIE" , heeft een iets andere opzet dan de succesvolle dag van 2014, toen alleen IPMS-leden aanwezig waren om hun kunnen te tonen. Dit jaar worden namelijk, naast de IPMS , ook ( leden van) andere modelbouw verenigingen uitgenodigd om aanwezig te zijn.
Het vorige jaar werd aan de modelbouwdag in het Aviodrome door een behoorlijk aantal IPMS-leden actief deelgenomen en dat maakte die dag tot een groot succes. Dat willen we dit jaar natuurlijk weer bereiken! En waarom zouden we het succes van vorig jaar niet overtreffen??
Het Aviodrome trekt op zaterdagen 800 - 1000 bezoekers. Wat is er mooier om je modelbouwactiviteiten en –resultaten te laten zien aan zoveel mensen? Bovendien is er natuurlijk ook het IPMS-gezelligheidsaspect! Geef je dus op voor deelname!
Deze dag is GRATIS voor IPMS-deelnemers die "MODELBOUW IN ACTIE" echt waarmaken, d.w.z. gaan zitten "plakken en verven". Je moet je dan tevoren opgeven (zie hieronder).
Gewone bezoekers van het Aviodrome en bezoekende IPMS leden betalen de gebruikelijke toegang.
Opgeven als deelnemer doe je bij je Regio- of SIG-coördinator vóór 15 mei 2015
Vermeld dan met hoeveel personen je komt en hoeveel tafels je nodig hebt. Ook van de regio-coördinatoren verwachten we een actieve rol: spoor je regio- of SIG-leden aan tot deelname, jullie weten het beste wie je kunt enthousiasmeren voor deze dag!
Wil je ook (je overtollige) bouwdozen verkopen, dan moet je daarvoor –eventueel in samenwerking met anderen- een tafel (1.80 x 0.70) huren ( € 40,- per tafel). Helaas is verkoop , ook van slechts een enkele bouwdoos op/bij je "werktafel", dit jaar niet toegestaan.
Regio- en SIG- coördinatoren geef: uiterlijk 20 mei 2015 aan KAREL VOS het aantal "bouwers" en het aantal benodigde tafels- ook voor "handel"- door:
KAREL VOS : e- mail: ilka1@caiway.nl of bel: 0546-647074
MAAK VAN MODELBOUW IN ACTIE AVIODROME EEN SUCCES, DOE MEE!

terug naar het begin van Polleke.
naar de AGENDA.
terug naar het begin van deze pagina.